Masjid Kampung Laut, Kota Bharu, Kelantan; Mosques in Perak; Kuantan; Organisasi kontrektor : satu kajian; Analisa threshold dalam penentuan kesesuaian kawasan bagi pembangunan perumahan : kajian kes Seremban; Istana Leban Tunggal, Pekan, Pahang; Ibu pejabat Institut Penyelidikan Getah Malaysia, Sungai Buluh [mikrofilem] - Zahar Atan; Ramon Nuruddin; Rohaizan Ahmad; Soehardi Nordin; Arif Kamal; Liew, Ah Kew; Sheikh Obid Sheikh Salim; Ng, Choi; Jasman Juanid; Mohd. Nasir Abdul Samad; Ahmad Badri N. Noorwawi; Muhammad Zawawi Zainuddin; et al. (Kuala Lumpur : UTM, 1976)
Kajian topika (Fakulti Alam Bina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1976