Penilaian kritis tentang kesesuaian rumah kos rendah jenis teres 2 tingkat bagi pembangunan semula kawasan setinggan Kampung Pandan Tengah; Pembangunan desa dengan rujukan khas kepada perkampungan nelayan : kajian kes Kampung Nelayan Kuala Linggi; Kota Kinabalu transport problem : a study of traffic congestion; Pendekatan pembangunan bersepadu kawasan luar bandar : kajian kes : Kg. Asam Jawa, Pendang, Kedah; Kajian kesesuaian rumah kos murah jenis berkelompok (kelompok berangkai dua tingkat) sebagai mengatasi masalah kekurangan rumah untuk golongan berpendapatan rendah. Kes kajian : Kampung Pandan Tengah; Kajian pertapakan kawasan perindustrian di Kota Bharu; Computer applications in valuation and property management; Cash flow valuation of oil palm estates [mikrofilem] - Maizan Mohamad; Zainon Ahmad; Wan, Michael; Fadzil Abdul Rahman; Rohanah Mahmood; Zailan Mohd. Isa; Fong, Suo Mein; Faizan Abdul Rahman (Kuala Lumpur : UTM, 1983)
Tesis (Diploma Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1983