Kajian pemantauan air bumi di Kampus UTM Skudai [electronic resource] - 234025 Shahnun Badrun; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008