Kitar semula lapisan tapak jalan menggunakan abu kelapa sawit (POFA) sebagai penstabil - 234224 Norhidayah Selamat; Mohd. Rosli Hainin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008