Kaitan antara teknik pembelajaran dengan pencapaian akademik pelajar berkeluarga di Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia [microfilm] - Sharuddin A. Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002