Penerapan nilai-nilai murni pelajar aliran kejuruteraan semasa melakukan kerja amali di bengkel : satu kajian di kalangan pelajar tingkatan 4 Sekolah Menengah Teknik Klang, Selangor [microfilm] - Murad Ali Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000