Faktor-faktor yang mempengaruhi prestasi dalam proses pengajaran dan pembelajaran lukisan teknik di Sekolah Menengah Teknik Wilayah Persekutuan Labuan [microfilm] - Barawi Hj Sapar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999