Sejauh mana pencapaian objektif mata pelajaran reka cipta di sekolah-sekolah Negeri Pulau Pinang [microfilm] - Arshad Ariffin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999