Perbandingan pencapaian akademik di antara pelajar-pelajar yang aktif dan tidak aktif dalam sukan di bandar dan luar bandar [microfilm] - Abdul Majid Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997