Seminar Kearah Identiti Kebangsaan Dalam Senibina : laporan Seminar - Seminar Kearah Identiti Kebangsaan Dalam Senibina (Kuala Lumpur: 1981); Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan Malaysia, 1981)
02