Membangunkan perisian modul alat bantu mengajar (ABM) bertajuk 'sexual reproduction in flowering plants' bagi mata pelajaran biologi tingkatan lima - 252366 Lydiawati Wakanan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008