Kajian penggunaan scanclimber dan perancah dalam kerja dinding luar bangunan tinggi - 485816 Wong, Stella Chou Ping; Razali Adul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008