Analisa ukur kadaran pada komposisi dan pembinaan visual hulu keris tanjung : satu kajian kuantitatif ke atas aestetik keindahan dalam seni kraf Melayu tradisi [microfilm] - 180346 Muhammad Ridha Lua; Lua, Keong Tat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1990)
Kajian Tropika (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990