Prestasi kerja graduan ukur bahan pada pandangan pihak majikan - 256319 Roslina Kartimon; Maizon Hashim, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008