Kemahiran komunikasi kontraktor ditapak bina - 256354 Qaiyum Azman; Norizan Mansor, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008