Pengeringan pisang dengan tenaga suria / [microfilm] - 280738 Ahmad Salizan Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000