Kawalan kualiti batu baur dikisar dan bahan turapan untuk pembinaan jalanraya di Malaysia - 408605 Aidee Rosilan Abd. Rashid
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987