Faktor - faktor yang mempengaruhi kualiti keputusan peperiksaan dalam mata pelajaran lukisan kejuruteraan di sekolah menengah teknik perdagangan Johor Bharu - 267092 Zul Azli Zainun; Mohamad Abdillah Royo; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008