Faktor-faktor kelemahan yang mempengaruhi pencapaian cemerlang pelajar dalam mata pelajaran reka cipta di tiga buah sekolah menegah akademik di daerah Johor Bahru - 268008 Haleefa Mahmood; Mohamad Abdillah Royo; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper(Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008