Pembangunan laman web berasaskan pendekatan pemikiran kritis dan penyelesaian masalah bagi subjek bahasa pengaturcara 1 (C ++) - Siti Nur'ain Mohd. Said; Noor Azean Atan; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008