Tahap kesedian pelajar terhadap penggunaan koswer matematik akses kendiri dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah Teknik Tanjung Puteri, daerah Johor Bahru, Johor - 272563 Hafiza Akmal Yusoff; Abdul Razak Idris; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008