Peramalan rosotan isyarat satelit di Malaysia dengan menggunakan data radiometer TRMM [microfilm] - Firdaus Hakim Jalaludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001