Cadangan terapi Melayu Spa Resort di Pulau Duyong, Kuala Terengganu, Terengganu - 428872 Nursuriani Shaffee; Mohd. Sarofil Abu Bakar, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina Landskap)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008