Kesan rumah kosong kepada masyarakat sekeliling kawasan kajian : Taman Perling, Johor Bahru - 448141 Suhainatulakma Ismail; Nooraini Yusoff, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008