Gaya pembelajaran pelajar program khas pensiswazahan guru besar dan hubungannya dengan gaya pengajaran pensyarah - 274897 Steven Panai; Ahmad Johari Sihes, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008