Faktor-faktor yang mempengaruhi kesediaan pelajar-pelajar aliran vokasional untuk memilih kerjaya dalam bidang yang dipelajari - 277627 Hartini Mohd. Rejab; Asnul Dahar Minghat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008