Tahap penguasaan amalan keselamatan bengkel kemahiran hidup dalam kalangan pelajar tingkatan empat di Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Yunus Sulaiman, Pekan Nanas, Pontian, Johor Darul Takzim - 278169 Shamsul Kamarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008