Pengaruh perbezaan kelajuan latihan konsentrik otot lengan ke atas kecederaan otot - 278541 Mohd. Farhan Ab. Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008