Membangunkan perisian multimedia bagi kursus kimpalan dan fabrikasi logam dalam matapelajaran vokasional bagi lukisan teknik tajuk lukisan hamparan kaedah penyegitigaan - 279039 Askandar Meliki (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008