Hubungan di antara konsep kendiri dan kesejahteraan hidup di kalangan remaja akhir - 280172 Pusphavalli Rajoo (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper Sarjana Muda dan komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008