Penerapan kemahiran generik dalam mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu (KHB) - 280128 Peremalatha Nadaraja (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008