Keberkesanan latihan pliometrik untuk perejam sepak takraw - 280270 Mohd. Azrul Fajri Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008