Pembinaan perisian pembelajaran berbantu komputer (PBK) bvasic autocad 2007 (2 D) bagi mata pelajaran lukisan kejuruteraan berbantu komputer - 490031 Azreen Anoar; Rosni Zamuddin Shah Sidek, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008