Penggunaan multimedia dalam subjek SLI : satu kajian di kalangan pelajar tahun 2,3 dan 4 sarjana muda sains serta pendidikan (Pengajian Islam) di UTM [microfilm] - Hafizah Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002