Unsur tanah dalam kejadian manusia menurut perspektif Al-Quran dan sains - 284555 Abdol Rahim Mohamad; Zaharah Mustaffa, supervisor; Fakulti Pendidikan (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007