Sistem penggera kereta Dwi Hala - 285447 Rejeman Kailani; Rosni Zamuddin Shah Sidek, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008