Pembinaan dan penilaian panduan pengajaran yang menggunakan pendekatan koperatif dan kolaboratif bagi kursus penyediaan makanan - 287694 Radin Idawati Uluan @ Radin Ismail; Sarimah Ismail, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008