Mechanical properties of Roselle fiber reinforced high density polyethlene composites - 494197 Siti Nur Sakinah Ahmad; Abdul Razak Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007