Thermal and weathering characteristics of poly (vinyl chloride)/acrylic and poly (vinyl chloride)/acrylic/nano-percipitated calcium carbonate nanocomposites - 318095 Khairiraihanna Johari; Aznizam Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007