Mechanical and thermal properties of oil palm empty fruit bunch/montmorillonite filters reinforced poly (vinyl chloride) hybrid composites - 318068 Shafinaz Jamaludin; Aznizam Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007