Mechanical properties of PVCw/PS blends : effect of SEBS/SEBS-g-MA as compatiblizer - 318246 Maslina Abu Bakar; Azman Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007