The use of lipase to catalyze biodegradation of textiles waste - 310444 Nooranis Mustapha; Hanizam Sulaiman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007