Modification of rice husk fiber by grafting with polystyrene - Durathul'ain Zulkifly; Jamarosliza Jamaluddin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007