Perbandingan penilaian ekonomi terhadap sistem struktur bangunan (sistem struktur rasuk dan papak padu); Pengujian dan pengawalan tekanan air di dalam pili bomba; Analisis frekuensi hujan di Lembah Sungai Kelang; Rawatan air sisa domestik menggunakan sistem rawatan bio-soil skala makmal; Menganggar kehilangan tanah menggunakan kaedah USLE (Universal Soil Loss Equation) / [mikrofilem] - Noor Azmee Abdul Rahman; Norhashimah Hashim; Rushayati Mohd Johari; Sivayogini Kanagaratnam; Che Ku Setia Tuan Ismail (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994