Faktor - faktor yang yang mempengaruhi penggunaan komputer di kalangan guru teknikal di Sekolah Teknik Bintulu Sarawak - 292674 Mohd. Aiman Abdullah; Zainudin Abu Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008