Sistem bantuan keputusan (Dialog) - 182917 Sharifah Hariyati (Sekudai, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1990)
Kertas Projek (Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990