Visualisasi bangunan 3D menggunakan CityGML - 300505 Nik Ahmad Firdaus Nik Wan; Mohamad Ghazali Hashim; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008