Model data geospatial untuk enterprise GIS bagi pihak berkuasa tempatan Pasir Gudang - 300759 Norfazila Ghazali; Ghazali Desa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007