Reka bentuk konsep seni bina sistem Enterprise GIS bagi pihak berkuasa tempatan Pasir Gudang (PBTPG) - 300749 Nordaliza Zulkifli; Ghazali Desa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007