Pembangunan perisian pengajaran dan pembelajaran matapelajaran kemahiran hidup bertajuk kerja paip tingkatan satu - 307859 Mohamad Nizam Abu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008